Bezalkoholiskā bumbieru bole

Atspirdzinošs, gards un neparasts dzēriens svētku galdam.
Arī šādi var likt lietā bagātīgo bumbieru ražu.

FOTO: Shutterstock.com

Arī šādi var likt lietā bagātīgo bumbieru ražu.

Sastāvdaļas

  • 1 kg bumbieri
  • 1 l bumbieru sula 
  • svaigi spiestu citronu sula
  • ½ l gāzēts ūdens 
  • 1 pudele bezalkoholiskais vīns 
  • 1 pudele bezalkoholiskais šampanietis

 

Pagatavošana

  1. Bumbieriem izņem serdi, sagriež gabaliņos un ieliek boles traukā. 
  2. Klāt pielej bumbieru un citrona sulu. 
  3. Liek ledusskapī. 
  4. Īsi pirms pasniegšanas pievieno bezalkoholisko šampanieti, vīnu un gāzētu ūdeni.
Reklāma
Reklāma

 

Recepte: "UNAS bibliotēka" UNAS gardums (rudens 2010)

www.una.lv