Vasaras bole

Boles garšas spēles.

FOTO: Shutterstock.com

10 personām

Noskalo augļus un ogas, nosusini un sagriez. Pārber ar brūno cukuru. Augļus apslaki ar citrusu sulu, pielej rumu un ļauj ievilkties vairākas stundas. Lēnām pielej baltvīnu un šampanieti.

 

Recepte: žurnāls Mūsmājas 2010/jūlijs

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • sausais baltvīns vai sārtvīns - 2.pudeles
  • Šampanietis - 1.pudele
  • rums pēc vēlmes (sākot no spicglāzītes, bet ne vairāk par glāzi)
  • Brūnais cukurs.pēc garšas
  • augļi un ogas (zemenes, ķirši, arbūzs, melones) - 1 - 1 1/2.kg
  • citrons un laims
  • piparmētras un krustnagliņas