Karstā šokolāde ar lavandu
Īpašs saldēdiens īpašam mirklim!
Aukstu saldo krējumu uzputot kopā ar vaniļas cukuru un glabāt līdz pasniegšanai ledusskapī.
Pienu, saldo krējumu un lavandu uzkarsēt un, visu laiku maisot, karsēt 5 min.
Noņemt no uguns un ļaut 5 min. ievilkties. Nokāst caur sietu, lai atdalītu lavandas ziedus.
Atgriezt atpakaļ uz uguns un pievienot salauztu gabaliņos šokolādi. Karsēt tik ilgi, kamēr šokolāde izkūst.
Pārliet krūzēs un dekorēt ar putotu saldo krējumu.
Lai labi garšo!
Iesūtījusi Viktorija Puķe, konkursa "Šokolādes gardumi" dalībniece
Sastāvdaļas
- Piens - 200.ml
- Saldais krejums - 200.ml
- Tumša šokolade - 60.gr
- Piena šokolāde - 50.gr
- Sausi lavandas ziedi.tējk.
- Dekorēšanai saldais krējums putošanai - 100.ml
- Vaniļas cukurs