Aromātiskā raibā bole

Dzēriens 6 personām. Pagatavošanas un ievilkšanās laiks 2 stundas.

FOTO: Shutterstock.com

Nepieciešams:

  • 2 pudeles sausā sarkanvīna
  • 1 pudele dzirkstošā vīna 
  • 1/2 litrs konservētu ķiršu ar sulu
  • 1 maza bundžiņa konservētu ananāsu
  • 3 banāni
  • 3 āboli
  • 3 kivi
  • 3 paciņas vaniļas cukura
  • mandeļu liķieris



Pagatavošana:

1. Ķiršus ar visu šķidrumu ielej boles traukā. 
2. Banānus, ābolus un kivi nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Ananāsus notecina. 
3. Sagatavotos augļus pievieno ķiršiem. Pielej liķieri tā, lai augļi būtu pārklāti.
4. Pieber vaniļas cukuru, uzmanīgi samaisi un ļauj pusotru stundu ievilkties. 
5. Pielej sarkanvīnu un vēl pēc 10 minūtēm — dzirkstošo vīnu. 

 

Reklāma
Reklāma

No žurnāla "100 labi padomi"

 

Sastāvdaļas