Zaļais bērzu sulu kokteilis. Recepte imunitātes stiprināšanai pavasarī!

FOTO: Shutterstock.com
Bērzu sulu vietā kokteilī vari izmantot arī kefīru vai paniņas.
Recepti iesaka sertificēta uztura speciāliste Liene Sondore.
Sastāvdaļas:
divas glāzes bērzu sulu (var aizvietot ar kefīru vai paniņām);
2 ēdamk. pilngraudu kama miltu (sastāv no rupji maltiem un grauzdētiem kviešiem, miežiem, rudziem un zirņiem);
1 ēdamk. maltu linsēklu;
1 avokado;
1 neliels gurķis;
sauja spinātu;
kalē kāposti;
svaigi spiesta citrona sula.
Pagatavošana:
Kefīru, paniņu vai bērzu sulas sablendē ar pilngraudu kamu, linsēklām, kale kāpostiem, avokado, gurķi, spinātiem un citronu sulu. Pēc izvēles var pievienot mājās esošās piedevas – saldētas ogas, dateles, banānu vai ko citu.