Ideja, kā garšīgi uzņemt Omega-3 taukskābes: banāns ar avokado un kakao
Recepte noderēs tiem, kam pie dūšas neiet zivis (kas ir tradicionāls Omega-3 avots), jo arī avokado satur šīs vērtīgās taukskābes. Veselīga, barojoša un garda smūtija recepti piedāvā Rimi veselīgas ēšanas eksperte Olga Ļubina.

FOTO: Shutterstock.com
Barojošs un veselīgs dienas sākums!
4 personām
Nepieciešams:
4 banāni;
2 avokado;
2–3 tējk. kakao;
1–2 dateles pēc garšas;
svaigas ogas un mandeļu skaidiņas – dekoram.
Pagatavošana
- Nomizo nogatavinātus banānus un liec blenderī.
- Nomazgā un nosusini avokado, pārgriez uz pusēm un izņem mīkstumu, liec klāt pie banāniem.
- Datelēm izņem kauliņu (ja tāds ir) un pievieno blenderī, uzber kakao un sablenderē visu kopā.
- Pasniedz viegli atdzesētu, dekorē ar svaigām ogām un mandeļu skaidiņām.