Upeņu smūtijs. Notiesājam saldēto ogu krājumus!

Tikai trīs sastāvdaļas, dažas minūtes un tavs dienas enerģijas dzēriens ir gatavs!
Gatavojot upeņu smūtiju, ābolu sulu pavasarī vari aizstāt ar bērzu vai kļavu sulām!

FOTO: Shutterstock.com

Gatavojot upeņu smūtiju, ābolu sulu pavasarī vari aizstāt ar bērzu vai kļavu sulām!

Upenes ir bagātīgs C vitamīna avots, kā arī satur dzelzi – upenēs ir vairāk dzelzs nekā zemenēs. Protams, upenēs ir vēl arī citi dažādi vitamīni, tāpēc pēc garās ziemas šīs ogas ir lieliska izvēle, no kā gatavot smūtiju!

 

Sastāvdaļas:
Saldētas upenes 200 g
Jogurts bez garšas 200 
Ābolu sula 150 ml

 

  • Ja šķiet, ka smūtiju gribas saldāku, var pievienot arī banānu.
  • Ābolu sulu pavasarī vari aizstāt ar bērzu vai kļavu sulām!
Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana:

Visas sastāvdaļas liek blenderī un rūpīgi sakuļ. 

Saistītie raksti