Upeņu smūtijs. Notiesājam saldēto ogu krājumus!
Tikai trīs sastāvdaļas, dažas minūtes un tavs dienas enerģijas dzēriens ir gatavs!

FOTO: Shutterstock.com
Gatavojot upeņu smūtiju, ābolu sulu pavasarī vari aizstāt ar bērzu vai kļavu sulām!
Upenes ir bagātīgs C vitamīna avots, kā arī satur dzelzi – upenēs ir vairāk dzelzs nekā zemenēs. Protams, upenēs ir vēl arī citi dažādi vitamīni, tāpēc pēc garās ziemas šīs ogas ir lieliska izvēle, no kā gatavot smūtiju!
Sastāvdaļas:
Saldētas upenes 200 g
Jogurts bez garšas 200
Ābolu sula 150 ml
- Ja šķiet, ka smūtiju gribas saldāku, var pievienot arī banānu.
- Ābolu sulu pavasarī vari aizstāt ar bērzu vai kļavu sulām!
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas liek blenderī un rūpīgi sakuļ.