Pēc kārtīgas pastaigas sasildies ar gardu silto dzērienu – no ķiršiem, āboliem un bumbieriem
Pēc ārā pavadītas dienas nav nekā labāka par aromātisku, karstu ziemas dzērienu! Pavisam vienkārši pagatavojama recepte no Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska pūra lādes.
Nepieciešams:
- 1 ābols
- 1 bumbieris
- 200 g saldētu ķiršu
- 2 litri ūdens
- cukurs pēc garšas
- 1 kanēļa standziņa
- miziņa no 1 citrona
Pagatavošana
- Ābolu un bumbieri nomizo, sagriež gabaliņos.
- Liek visas sastāvdaļas katliņā un lēnām karsē nevārot.
- Nokāš un izbauda lielisko garšu harmoniju, ko dod skābenais ābols un ķirši, saldais bumbieris un atsvaidzinošais citruss.