Gāzēta vai parasta, bet pašu gatavota dzērveņu un kanēļa limonāde
Bērniem tik ļoti kārojas limonādi, un to itin viegli iespējams pagatavot mājās. Kad pamats gatavs, var izvēlēties, vai šķaidīt ar gāzētu, viegli gāzētu vai parastu ūdeni. Katrai gaumei sava limonāde!

FOTO: Shutterstock.com
Izvēlies, vai gatavot gāzētu, viegli gāzētu vai parastu limonādi.
Nepieciešams:
- 300 g saldētu dzērveņu
- 3 kanēļa mizas (standziņas)
- 150 ml cukura sīrupa
- 150 ml ūdens
Pagatavošana
- Vāra ūdeni ar kanēli un cukura sīrupu vismaz 10 minūtes.
- Pievieno dzērvenes un turpina vārīt vēl 10 minūtes.
- Atdzesē un nokāš.
- Pilda uzglabāšanas traukā.
- Gatavojot limonādi, to atšķaida ar ūdeni.