Bērzu sulas
Ņem 3 litru burku, ielej bērza sulu, pievieno pārējās sastāvdaļas, aizvāko ar cieto plastmasas vāku. Izrok grāvīti burkas platumā, bet dziļumā - lai burku, ieliekot grāvītī, virspusē uz burkām vēl varētu uzbērt 10 cm izrakto zemi. IEPILDĪTĀS BURKAS JĀNOROK UZREIZ. Grāvis jārok kādas ēkas ziemeļu galā. Aiz pēdējās burkas pieliek kādu mazu dēlīti, lai izrokot nesasistu burku. Lai zinātu, kur jārok, katreiz iesprauž galā kociņu.Tā visu vasaru var dzert svaigas sulas. Izņemot trauku, vispirms noskalo, tad atver. Lai garšo!
Sastāvdaļas
- Plāna citrona šķēlīte - 1.gab.
- Rozīnes - 3.gab.