Kartupeļu pācītis
Kartupeļu un burkānus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno smalki sagrieztu sīpolu (var arī nelikt), sāli, pipariņus, var sasmalcinātu ķiplociņu aromātam, samaisa, visu liek uz cepamās pannas (jo lielāka panna, jo plānāks un skraukšķīgāks pācītis), cep uz lēnas uguns. Kad viena puse apbrūnināta, var sadalīt divās vai četrās daļās, apgriež gabaliņus un otru pusi un cep, kamēr gatavs. Ēd ar majonēzi vai krējumu, salātiem u.t.t Garšo arī lielajiem cilvēkiem :)
Iesūtījusi: Evita Azace - Smilga, recepšu konkursa Iedod ko garšīgu! dalībniece
Sastāvdaļas
- Sīpols
- Majonēze vai skābs krējums.pēc patikas
- Sāls, pipari
- Burkāni - 200.g
- Kartupeļi - 1 .kg
- Eļļa cepšanai