Ķirbju-ābolu biezenītis

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

 

Katliņā ielieku kubiciņos sagrieztus ķirbi un ābolu, ieleju ūdeni tā, lai tos nosedz, lieku vārīties uz mazas uguns. Kad ķirbis un ābols paliek mīksti, pievienoju kukurūzas pārslas un vāru vel kādas 15 minūtes, kamēr ķirbis un ābols izšķīst un masa ir biezeņa konstintencē. Tad mazliet blenderēju un pildu burciņās, atdzesēju un lieku ledusskapī. Glābājusi esmu līdz 2 nedēļām.

 

Iesūtījusi: Jūlija Vidiņa, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kukurūzas parslas valdo - 50.gr
  • Āboli (notīrīts) - 200.gr
  • Ķirbis (notīrīts) - 200.gr