Bumbieru un rīsu putriņa. Piebarojums zīdainim

Vakariņas. 1 porcijai no 6 mēnešu vecuma.

FOTO: Shutterstock.com

Gatavošana: 10 min 240 kcal, 9 g olbaltumvielu, 9 g tauku, 31 g ogļhidrātu

Sastāvdaļas:

200 ml pilnpiena,

20 g pilngraudu rīsu tumes,

50 g mīksta bumbiera,

4 tējk. bumbieru sulas

 

Gatavošana:

1. Pienu uzsilda un tajā iepūto rīsu tumi. Maisījumu uzvāra un uz lēnas uguns maisot briedina 3 minūtes.

2. Bumbieri nomazgā, nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Kopā ar bumbieru sulu pievieno putriņai un sablenderē. Putriņu rūpīgi samaisa.

Reklāma
Reklāma

 

VARIANTS: ĒŠANAI AR KAROTĪTI

Iztiek bez sulas, ņem dubultu daudzumu bumbieru un saspaida gabaliņos.

 

 

Recepte no Zvaigzne ABC izdotās Dagmāras fon Krammas grāmatas Zidaiņu uzturs

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv

 

Sastāvdaļas