Ābolu un burkānu biezenis

Protams, vislabākais ēdiens ir tas, ko mamma vai tētis ir pagatavojuši savām rokām. Varbūt šis kļūs par bērna mīļāko biezeni?
Piebarošanu ieteicams sākt ne ātrāk par 17. un ne vēlāk par 26. zīdaiņa dzīves nedēļu.

FOTO: Publicitātes foto

Piebarošanu ieteicams sākt ne ātrāk par 17. un ne vēlāk par 26. zīdaiņa dzīves nedēļu.

Ar recepti dalās sertificēta uztura speciāliste, “Rimi Bērniem” eksperte Olga Ļubina. 

 

Sastāvdaļas:

  • 1 ābols
  • ½ burkāna 
  • 40 ml ūdens 
Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana: ābolu un burkānu nomizo, sagriež kubiciņos un liek ūdenī tvaicēties. Kad produkti ir gatavi, tos sablendē. 

Saistītie raksti