Tikai trīs sastāvdaļas, un cepumi gatavi! (Cukuru pievienot nevajadzēs)

Samazināt cukura daudzumu ikdienas ēdienkartē iespējams arī našķējoties. Sertificēta uztura speciāliste, Rimi Bērniem eksperte Olga Ļubina dalās ar cepumu recepeti, kurā cukurs aizstāts ar dabīgo saldinātāju stēviju.
Cepumiņi bez cukura.

FOTO: Publicitātes foto

Cepumiņi bez cukura.

Sastāvdaļas:

  • 2 olas
  • 60 g kokosriekstu skaidiņu
  • 1–2 tējk. stēvijas

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana

  1. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
  2. Olu dzeltenumus sajauc ar kokosriekstu skaidiņām.
  3. Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pievieno stēviju un saputo vēlreiz.
  4. Iemaisa saputotos olu baltumus kokosriekstu masā.
  5. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 165 °C un cep 10–12 minūtes, līdz kļūst zeltaini.

Saistītie raksti