Kefīra pufiņi. Gatavošana pa soļiem

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

Kefiram pievienojam olu, sāli, cukuru, sodu, elļu un izsijātus miltus. Visu sajaucam un atstājam siltā vietā uz 30 minūtem.

Tad izrullejam aptuveni 0,5 cm biezumā,

sagriežam ar nazi vai izspiežam ar glāzi

Cepam uz pannas eļļā no abām pusēm.

Beigās apberam ar pūdercukuru.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Milti - 3.glāzes
  • Kefīrs - 1.glāze
  • Ola - 1.gab
  • Cukurs - 3.ēd.k.
  • Eļļa - 2.ēd.k.
  • Sāls - 1/2.tējk.
  • Soda - 1/2.tējk.
  • Vaniļas cukurs.pēc vēlēšanās