Maltās gaļas mērce. Gatavošana pa soļiem

FOTO: Shutterstock.com

400 g malto gaļu apcepam uz mazas uguns kādas 8 minūtes maisot.Tad pievienojam 1 mazo buņdžiņu tomātus - sasmalcinātus, mizotus un piparus, lauru lapas. 
Visu samaisām un sautējam 20 minūtes uz mazas uguns. Pievienojam sāli, baziliku. 
Kad gatavs, pielejam 200 ml saldo krējumu, uzsildam līdz pirmajam burbulim.
Gatavs! 
Mērce labi garšo ar griķiem un makaroniem.
Ātri un vienkārši.
IZLASI ARĪ pavāra Mārtiņa Sirmā ieteikumus maltās gaļas mērces gatavošanā!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Malta gaļa - 400.g
  • Konservēti tomāti - 1.bundziņa
  • Saldais krejums - 200.ml
  • Pipari, lauru lapas
  • sāls, baziliks