Maltās gaļas mērce. Gatavošana pa soļiem
400 g malto gaļu apcepam uz mazas uguns kādas 8 minūtes
maisot.Tad pievienojam 1 mazo buņdžiņu tomātus - sasmalcinātus,
mizotus un piparus, lauru lapas.
Visu samaisām un sautējam 20 minūtes uz mazas uguns. Pievienojam
sāli, baziliku.
Kad gatavs, pielejam 200 ml saldo krējumu, uzsildam līdz pirmajam
burbulim.
Gatavs!
Mērce labi garšo ar griķiem un makaroniem.
Ātri un vienkārši.
IZLASI ARĪ
pavāra Mārtiņa Sirmā ieteikumus
maltās gaļas mērces gatavošanā!
Sastāvdaļas
- Malta gaļa - 400.g
- Konservēti tomāti - 1.bundziņa
- Saldais krejums - 200.ml
- Pipari, lauru lapas
- sāls, baziliks