Kokosa ķirzaciņas. Recepte pa soļiem
Uztaisām mīklu un noliekam, lai uzrūgst.
Pinam bizīti, ovālo stienīti pieliekam kā purniņu un īsākos kā
kājiņas, kad bizīte gatava. Actiņu vietā ieliekam rozīnes.
Kad esam sapinuši ķirzaciņas, liekam cepties. Atdzesējam un
apsmērējam ar glazūru.
-
Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Mīklai:
- Sviesta - 50.gr
- Milti - 400.gr
- Piens - 150.ml
- Sausais raugsgr - 7.gr
- Ola - 1.gab
- Cukurs - 4.ēd.k.
- Kokosa skaidiņas
- Rozīnes(actiņām)
- Glazūrai:
- Pūdercukrs
- Citronu sula