Kokosa ķirzaciņas. Recepte pa soļiem

Foto: Anna Kovaļcuka

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Anna Kovaļcuka


Uztaisām mīklu un noliekam, lai uzrūgst.

Pinam bizīti, ovālo stienīti pieliekam kā purniņu un īsākos kā kājiņas, kad bizīte gatava. Actiņu vietā ieliekam rozīnes.

Kad esam sapinuši ķirzaciņas, liekam cepties. Atdzesējam un apsmērējam ar glazūru.
-

 

Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • Sviesta - 50.gr
  • Milti - 400.gr
  • Piens - 150.ml
  • Sausais raugsgr - 7.gr
  • Ola - 1.gab
  • Cukurs - 4.ēd.k.
  • Kokosa skaidiņas
  • Rozīnes(actiņām)
  • Glazūrai:
  • Pūdercukrs
  • Citronu sula