Vakariņās cepti baklažāni ar kūstošu sieru
Šis ēdiens man ļoti garšo vasarā, kad prasās kaut ko vieglu un sulīgu, bet tai pat laikā sātīgu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Sulīgi un sātīgi! Autores foto
Šis ēdiens man ļoti garšo vasarā, kad prasās kautko vieglu un
sulīgu, bet tai pat laikā sātīgu.
Gatavošana: Baklažānus nomazgā,nomizo plānās,
aptuveni,0.5 cm šķēlēs.
Katru šķēlīti apvīļāt miltos un likt cepties eļā uz pannas.
Gatavus baklažānus kārtīgi saliek cepamtraukā
Gatavojam mērci: Samaisām krējumu ar sāli, pipariem un smalki
sagrieztu ķiploku visu samaisa un lej virsū gatavajiem
baklažāniem.
Pa virsu uzber sarīvētu sieru un liek uzsildītā līdz 160*
cepeškrāsnī.Cep 25 minūtes
Kad gatavs saucam visus vakariņās :)
Iesūtījusi Laima Akopjana, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Baklažāns - 1.gab
- Siers - 100.gr
- Krejums - 250.gr
- Milti - 80.gr
- Sals,pipari.-
- Ķiploks - 1.gb