Vakariņās cepti baklažāni ar kūstošu sieru

Šis ēdiens man ļoti garšo vasarā, kad prasās kaut ko vieglu un sulīgu, bet tai pat laikā sātīgu.

Sulīgi un sātīgi! Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sulīgi un sātīgi! Autores foto



Šis ēdiens man ļoti garšo vasarā, kad prasās kautko vieglu un sulīgu, bet tai pat laikā sātīgu.
Gatavošana: Baklažānus nomazgā,nomizo plānās, aptuveni,0.5 cm šķēlēs.
Katru šķēlīti apvīļāt miltos un likt cepties eļā uz pannas.


Gatavus baklažānus kārtīgi saliek cepamtraukā


Gatavojam mērci: Samaisām krējumu ar sāli, pipariem un smalki sagrieztu ķiploku visu samaisa un lej virsū gatavajiem baklažāniem.



Pa virsu uzber sarīvētu sieru un liek uzsildītā līdz 160* cepeškrāsnī.Cep 25 minūtes


Kad gatavs saucam visus vakariņās :)

 

Iesūtījusi Laima Akopjana, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece

 

 

Reklāma
Reklāma

Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā

zemo cenu līderis "Supernetto"!

 

Sastāvdaļas

  • Baklažāns - 1.gab
  • Siers - 100.gr
  • Krejums - 250.gr
  • Milti - 80.gr
  • Sals,pipari.-
  • Ķiploks - 1.gb