Vakariņās cepti baklažāni ar kūstošu sieru
Šis ēdiens man ļoti garšo vasarā, kad prasās kaut ko vieglu un sulīgu, bet tai pat laikā sātīgu.
Šis ēdiens man ļoti garšo vasarā, kad prasās kautko vieglu un
sulīgu, bet tai pat laikā sātīgu.
Gatavošana: Baklažānus nomazgā,nomizo plānās,
aptuveni,0.5 cm šķēlēs.
Katru šķēlīti apvīļāt miltos un likt cepties eļā uz pannas.
Gatavus baklažānus kārtīgi saliek cepamtraukā
Gatavojam mērci: Samaisām krējumu ar sāli, pipariem un smalki
sagrieztu ķiploku visu samaisa un lej virsū gatavajiem
baklažāniem.
Pa virsu uzber sarīvētu sieru un liek uzsildītā līdz 160*
cepeškrāsnī.Cep 25 minūtes
Kad gatavs saucam visus vakariņās :)
Iesūtījusi Laima Akopjana, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Baklažāns - 1.gab
- Siers - 100.gr
- Krejums - 250.gr
- Milti - 80.gr
- Sals,pipari.-
- Ķiploks - 1.gb