Saldēdiens - kafijas krēms kā senākos laikos
Katrs otrais cilvēks savu rītu sāk, pagatavojot sev kafiju. Īpašajiem kafijas mīļotājiem šis būs lielisks deserts! Palutini sevi un sakārdini citus!
Sastāvdaļas:
- 0,5 l saldā krējuma
- 200 g cukura
- 2 ēd.k. želatīna
- 2 ēd.k. šķīstošās kafijas
- vaniļas cukurs
Gatavošana:
- Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.
- Kafiju izšķīdina siltā ūdenī, to pievieno putukrējumam.
- Pakāpeniski pievieno uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu.
- Visu izmaisa un lej formā.
- Liek ledusskapī uz pāris stundām sastingt.
- Pasniedz ar ogu ķīseli.
Recepte: Agita Gabrāne