Saldēdiens - kafijas krēms kā senākos laikos

Katrs otrais cilvēks savu rītu sāk, pagatavojot sev kafiju. Īpašajiem kafijas mīļotājiem šis būs lielisks deserts! Palutini sevi un sakārdini citus!

Kafijas desertu var pasniegt ar paštaisītu ogu ķīseli vai augļiem. Kas var būt labāks par paša taisīto?

FOTO: Shutterstock.com

Kafijas desertu var pasniegt ar paštaisītu ogu ķīseli vai augļiem. Kas var būt labāks par paša taisīto?

Sastāvdaļas:

  • 0,5 l saldā krējuma
  • 200 g cukura
  • 2 ēd.k. želatīna
  • 2 ēd.k. šķīstošās kafijas
  • vaniļas cukurs

 

Gatavošana:

  • Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.
  • Kafiju izšķīdina siltā ūdenī, to pievieno putukrējumam.
  • Pakāpeniski pievieno uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu.
  • Visu izmaisa un lej formā.
  • Liek ledusskapī uz pāris stundām sastingt.
  • Pasniedz ar ogu ķīseli.
Reklāma
Reklāma

 

Recepte: Agita Gabrāne

Saistītie raksti