Sātīgām pusdienām! Gardas šķiņķa pankūkas

Kā jau mēs visi zinām, vārds ''pankūkas'' parasti asociējas ar kaut ko saldu. Taču pankūkas var būt ne tikai brokastu saldais ēdiens, bet arī pusdienu sātīgā maltīte!

Šīs pankūkas var pasniegt ar skābo krējumu vai garšos lieliski arī tāpat!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šīs pankūkas var pasniegt ar skābo krējumu vai garšos lieliski arī tāpat!

Sastāvdaļas:

Mīklai:

  • 5 olas
  • 1 ēd.k. cukura
  • 0,5 l piena
  • 0,5 l ūdens
  • milti pēc vajadzības
  • nedaudz eļļas
  • šķipsniņa sāls

Pildījumam:

  • 200 g liesa, kūpināta šķiņķa
  • 200 g siera

Gatavošana:

  • No mīklai dotajām sastāvdaļām pagatavo mīklu (mīklas pagatavošanu skatīt citās plāno pankūku receptēs) .
  • No mīklas cep gatavas plānās pankūkas.
  • Šķiņķi sagriež smalkos salmiņos, sieru sarīvē.
  • Abas sastāvdaļas samaisa. Šo pildījumu pilda izceptajās plānajās pankūkās, tās saloka un pirms pasniegšanas apcep zeltaini brūnas.
Reklāma
Reklāma

Šo pankūku pildījumā droši var iekļaut arī zaļumus!

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas