Zeltaini brūnas kotletes ar ķirbju sēklām

Vai gadās tā, ka nevari izdomāt, ko garšīgu un sātīgu pagatavot pusdienās? Lūk - pagatavo zeltaini brūnas kotletes ar veselīgajām ķirbju sēklām!

Šādas kotletes var pasniegt ar sautētiem dārzeņiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādas kotletes var pasniegt ar sautētiem dārzeņiem.

Sastāvdaļas:

  • 1 kg maltās gaļas
  • sāls, pipari
  • 1 kabacis
  • ķirbju sēklas 
  • nedaudz saldā krējuma
  • rīvmaize
  • ķiploki

Gatavošana:

  • Kabaci nomizo un sarīvē.
  • Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un ķiplokus.
  • Masu sastrādā.
  • Tad pievieno sarīvēto kabaci, ķirbju sēklas un saldo krējumu.
  • Masu vēlreiz sastrādā.
  • Veido nelielas kotletītes, tās panē rīvmaizē un cep sakarsētā taukvielā gatavas.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas