Sautēta meža gaļa

Gaļas sautēšanai ir tikpat daudz un dažādu veidu, cik ir cilvēku, jo pilnīgi katrs gatavo savādāk. Šoreiz piedāvājam šādu variantu!

Šādi sautētu gaļu var arī tumēt jeb pievienot miltus, kas sajaukti ar ūdeni.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādi sautētu gaļu var arī tumēt jeb pievienot miltus, kas sajaukti ar ūdeni.

Sastāvdaļas:

  • meža gaļas šķiņķis
  • sāls, pipari
  • meža gaļas garšvielas
  • burkāni
  • sīpoli
  • sakņu selerija

Gatavošana:

  • Gaļu sagriež salmiņos un apcep pannā.
  • Burkānus nomizo un sarīvē.
  • Sakņu seleriju nomizo un sarīvē.
  • Sīpolu nomizo un sagriež.
  • Burkānus un sīpolus pannā apcep.
  • Katliņā sautē gaļu ar garšvielām.
  • Kad tā ir pusmīksta, pievieno apceptos dārzeņus un sakņu seleriju.
  • Kad gaļa ir kļuvusi mīksta, to pasniedz, piemēram, ar kartupeļu biezeni!
Reklāma
Reklāma

 

Recepte: Agita Gabrāne

Saistītie raksti