Sautēta meža gaļa
Gaļas sautēšanai ir tikpat daudz un dažādu veidu, cik ir cilvēku, jo pilnīgi katrs gatavo savādāk. Šoreiz piedāvājam šādu variantu!
Sastāvdaļas:
- meža gaļas šķiņķis
- sāls, pipari
- meža gaļas garšvielas
- burkāni
- sīpoli
- sakņu selerija
Gatavošana:
- Gaļu sagriež salmiņos un apcep pannā.
- Burkānus nomizo un sarīvē.
- Sakņu seleriju nomizo un sarīvē.
- Sīpolu nomizo un sagriež.
- Burkānus un sīpolus pannā apcep.
- Katliņā sautē gaļu ar garšvielām.
- Kad tā ir pusmīksta, pievieno apceptos dārzeņus un sakņu seleriju.
- Kad gaļa ir kļuvusi mīksta, to pasniedz, piemēram, ar kartupeļu biezeni!
Recepte: Agita Gabrāne