Mini skudru pūznīši - kā gardi izmantot pārpalikušās kūkas kārtas
Lieliem un ne tik lieliem kūku cepējiem ir zināms, ka pēc dažādu kūku cepšanas šis tas paliek pāri, piemēram - izceptās kūkas kārtas. Šoreiz, cepot medus kūku, pāri palika dažas kārtas, kuras nu izlēmām izmantot vēl kāda garda našķa pagatavošanā!
Sastāvdaļas:
- 150 g sviesta
- medus kūkas kārtas
- bundžiņa iebiezinātā, vārītā piena
- mandeļu skaidiņas
Gatavošana:
- Sadrupina medus kūkas kārtas.
- Pievieno izkausētu sviestu un vārītu iebiezināto pienu.
- Visu sastrādā viendabīgā masā un veido nelielus skudru pūznīšus, kurus kārto kēksiņu papīra formiņās.
- Tiem pārlej izkausētu šokolādi un pārber ar mandeļu skaidiņām.
Ja gadījumā neesi cepis kūku vai arī no tās nekas nav palicis pāri.. nesatraucies, ielūkojies šeit kā izcept medus kūkas kārtas, kurus izmantot skudru pūznīšu gatavošanā:
Recepte: Agita Gabrāne