Mini skudru pūznīši - kā gardi izmantot pārpalikušās kūkas kārtas

Lieliem un ne tik lieliem kūku cepējiem ir zināms, ka pēc dažādu kūku cepšanas šis tas paliek pāri, piemēram - izceptās kūkas kārtas. Šoreiz, cepot medus kūku, pāri palika dažas kārtas, kuras nu izlēmām izmantot vēl kāda garda našķa pagatavošanā!

Šis ir tiešām lielisks našķis pie kafijas un īstām dāmu tikšanām!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šis ir tiešām lielisks našķis pie kafijas un īstām dāmu tikšanām!

Sastāvdaļas:

  1. 150 g sviesta
  2. medus kūkas kārtas
  3. bundžiņa iebiezinātā, vārītā piena
  4. mandeļu skaidiņas

Gatavošana:

  • Sadrupina medus kūkas kārtas.
  • Pievieno izkausētu sviestu un vārītu iebiezināto pienu.
  • Visu sastrādā viendabīgā masā un veido nelielus skudru pūznīšus, kurus kārto kēksiņu papīra formiņās.
  • Tiem pārlej izkausētu šokolādi un pārber ar mandeļu skaidiņām.

Ja gadījumā neesi cepis kūku vai arī no tās nekas nav palicis pāri.. nesatraucies, ielūkojies šeit kā izcept medus kūkas kārtas, kurus izmantot skudru pūznīšu gatavošanā:

 https://www.mammamuntetiem.lv/receptes/piragi-kukas-un-maize/27233/garda-medus-kuka-gatavosana-ir-vienkarsa

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas