Marinējam truša gaļu medus-sinepju marinādē!
Vai tu piederi pie tiem cilvēkiem, kas mūžīgi ir jaunu garšu meklējumos? Tad šī recepte ir domāta tieši tev! Kaut kas šķietami nesavienojams, taču gala rezultātā nevainojami gards!
Sastāvdaļas:
- 1,5-2kg truša gaļas
- 1 ēd.k. medus
- 2 ēd.k. sinepju
- sāls, pipari
- 1 ķiploka galviņa
- dārzeņu buljons
- kaltēta pētersīļu garšviela
Gatavošana:
- Trusi sadala porciju gabalos un apcep zeltaini brūnu, pārkaisot sāli un piparus.
- Šo gaļu liek cepamtraukā ar vāku.
- Medu sajauc ar sinepēm, to pārziež apceptajam trusim.
- Ķiplokus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs un apcep, uzber truša gaļai.
- Tad gaļai pārlej dārzeņu buljonu, pārkaisa kaltētos pētersīļus, uzliek vāku un liek cepeškrāsnī sautēties apmēram 1-2 stundas.
Recepte: Agita Gabrāne