Karstie šokolādes kūciņkēksiņi
Perfekts karstais šokolādes kūciņkēksiņš ir sanācis tad, ja gardi to nokožot, vidiņš ir šķidrs. Šis nebūs ''sausais'' kēksiņš, kuru steidzami nepieciešams saslapināt ar malciņu tējas!
Sastāvdaļas:
- 120g melnās šokolādes
- 100g sviesta
- 2 olas
- 1 ēd.k. miltu
- 80g cukura
- pūdercukurs pārkaisīšanai
Gatavošana:
- Olas sakuļ ar cukuru un miltiem.
- Ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi.
- Kad tā nedaudz padzisusi, pievieno pārējās sastāvdaļas.
- Masu lej dziļākās formiņās (vislabāk - silikona).
- Kūciņas cep 180 grādos 8-10 minūtes.
- Tām beigās pārkaisa pūdercukuru. Šīs kūciņas var pasniegt arī ar saldējumu.
Recepte: Agita Gabrāne