Pistāciju pudiņa cepumi
Vismaz viena diena nedēļā jāievēl par našķu dienu, kad var izpausties virtuvē un sameistarot gardumus. Vienā no šīm īpašajām dienām noteikti jāiekļauj pistāciju cepumi!
Sastāvdaļas:
- glāze cukura
- pusglāze mīksta sviesta
- viena ola
- pusglāze skābā krējuma
- 1/4 glāzes piena
- pistāciju pudiņa maisījums
- pustējkarote sāls
- pustējkarote cepamās sodas
- 2 glāzes miltu
- 2 glāzes baltās šokolādes čipsu
- pusglāze sadrupinātu pistāciju
Gatavošana:
- Cukuru un sviestu sajauc kopā. Tiem pievieno olu, skābo krējumu, pienu un pudiņa maisījumu.
- Atsevišķā bļodā sajauc miltus, sāli un cepamo sodu.
- Miltu un sodas sajaukumu rūpīgi pievieno pudiņa maisījumam un sajauc, līdz viss ir kārtīgi izmaisījies.
- Klāt pievieno baltās šokolādes čipsus un sadrupinātās pistācijas, vienmērīgi izmaisa.
- Ar ēdamkaroti maisījumu kārto ietaukotā cepamtraukā.
- Cep 200 grādos 10 minūtes. Atļauj atdzist 5 minūtes.