Beigeļi ar Filadelfijas sieru sāļā un saldā variācijā
Gadās arī tā, ka aptrūkstas idejas interesantu un sātīgu, mājās gatavotu uzkodu pagatavošanai. Šādos gadījumos beigeļi vienmēr izglābs ar to dažādajām gatavošanas variācijām!
Sastāvdaļām:
Sāļajam beigelim: Filadelfijas krēmsiers, lasis, gurķis, dilles, beigeļu maize.
Saldajam beigelim: mellenes, tumšā šokolāde, beigeļu maize.
Gatavošana:
Sāļo beigeli gatavo: sasmalcina dilles un sajauc kopā ar krēmsieru un smērē uz pusēm pārgriezta beigeļa. Krēmsieram pa virsu kārto sķēlītēs sagrieztu gurķi, ierullētus vai smalkāk sagrieztus laša gabaliņus. Pārber ar dillēm un uzliek otru maizes pusīti virsū.
Saldo beigeli gatavo: blenderī sablendē mellenes un krēmsieru. To smērē uz beigeļa, pa virsu kārtojot veselas mellenes un pārkaisot ar rīvētu šokolādi.