Gatavojam sulas saldējumu ar augļu gabaliņiem!
Karstā laikā kaut kas vēss ir tieši tas, kas ir vajadzīgs. Tādēļ ķeramies pie darba un gatavojam saldētu sulu ar augļu gabaliņiem.
Karstā laikā kaut kas vēss ir tieši tas, kas ir vajadzīgs. Tādēļ ķeramies pie darba un gatavojam saldētu sulu ar augļu gabaliņiem.
Pagatavošana:
- Gatavošanas procesā izmantojam speciālos trauciņus, ko var nopirkt teju ikvienā lielveikalā.
- Trauciņos lejam iepriekš sagatavotu sulu, piemēram, no svaigajiem rabarberiem. Kad sula salieta trauciņos, pievienojam sagrieztus augļus, piemēram, zemenes, kivi, banāna šķēlītes. Tad liekam virsū "vāciņu ar puļķīti", kas beigās būs saldējuma kātiņš.
- Tad liekam saldētavā uz pāris stundām. Perfekts atvēsinājums, ko pasniegt arī jubilejas ballītē!
Lai garšīgi!