Kā pareizi griezt kabaci, atbilstoši katram ēdienam

Ripiņas, stabiņi, kubiņi - kabaci ieteicams griezt atkarībā no ēdiena, kā to gatavosim.

FOTO: Shutterstock.com

Ripiņas – piemērotas cepšanai uz pannas un cepeškrāsnī, kā arī fritēšanai. Ieslīpas ripiņas – arī piemērotas cepšanai uz pannas, taču labāk iederēsies Āzijas virtuves ēdienos; labi garšo sacepumos.

Nelieli kubiņi – piemēroti dažādām mērcēm, piemēram, makaronu un rīsu ēdienu mērcēm, kā arī zupām.

 Smalki gabaliņi – vislabāk der mērcēm un pildījumiem.

 Stabiņi – noder ēšanai svaigā veidā, piemēram, ar dažādām mērcēm, kā arī fritēšanai.

Salmiņi – piemēroti cepšanai vokpannā un ātrai apcepšanai parastajā pannā; labi garšo svaigos salātos.

 

Reklāma
Reklāma

 

Ieteikumi no "100 Labi Padomi"

No http://jauns.lv