Krāsojam olas spinātos un baltvīnā! Foto

Jāsaka uzreiz – nē, spinātu dēļ olas nepaliks koši zaļas! Vismaz ne ar šobrīd veikalā iegādājamiem spinātiem, tāpēc, ja vēlies panākt košāku rezultātu, novārījumam var pievienot kādu pārtikas krāsvielu. Taču arī bez papildus krāsvielas gala iznākums ir skaists.
Olas ar zaļganpelēku, matētu kristāliņu pārklājumu. Tās tiešām mirdz!

FOTO: Agnese Gabrāne

Olas ar zaļganpelēku, matētu kristāliņu pārklājumu. Tās tiešām mirdz!

Nepieciešams:

-baltas olas

-jebkurš baltvīns

-viena spinātu kastīte (~65g)

 

Kā veidot?

Reklāma
Reklāma

-Katlā lej baltvīnu un tajā uzreiz liek olas, lai tie ir vienādā sākuma temperatūrā (citādi  temperatūras atšķirību dēļ tās var saplīst).

-Pievieno spinātus un vāra 10 minūtes.

-Tad atstāj olas novārījumā uz 8-12 stundām kopā ar visiem spinātiem.

-Kad pagājušas 8-12 stundas, tās izņem no novārījuma un nosusina. Gatavs!

Saistītie raksti