Salāti ziemai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Visu sagriež un liek katlā vārīties, ūdeni nevajag,  jo vārīsies savā sulā, bet ja ir vēlēšanās - var pusglāzi ūdeni pieliet. Kad viss ir gatavs un mīksti izvārījies, tad pievieno eļļu, sāli pēc garšas un etiķi, bet var etiķi arī nepievienot, un vāra, visu laiku samaisot vēl 20 -30 minūtes un - pa burkām. Sterilizēt nevajag. Iznāk līdz 13-15 l burciņas.
Šos salātus var pievienot pie zupām, mērcēm un vienkārši tāpat ar kartupeļiem.
Labu apetīti!

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Lauru lapas
  • Etiķis - 4.ēdam.k.
  • Sāls
  • Sarkanā paprika - 2 .kg
  • Sīpoli - 2 .kg
  • Tomāti - 2 .kg
  • Selerijas sakne - 1-2 .gab
  • Kāposts - 1/2.gab
  • Eļļa - 3 - 4 .glāzes
  • Melnie pipari
  • Burkāni - 2 - 3 .kg