Ziemas salātiņi ....

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Visu sagriež un liek katlā  .... ūdeni nav jāpievieno, jo viss vārās savā sulā, bet ja šķiet, ka vajag, tad pielej pusi glāzei ūdens, procesa viducī pievieno garšvielas un sāli pēc garšas. Kad visi dārzeņi ir izvārījušies mīksti, tad pielej eļļu un vāra 15 min, tad etiķi un vēl 15 min. Neaizmirstiet, ka ļoti bieži jāsamaisa, lai nepiedeg pie katla.
Gala rezultātā sanāk ap 13 - 15 burciņām.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Lauru lapas - 10 - 15 .gab
  • Menie pipari
  • Selerijas sakne - 1 - 2 .gab
  • Kāposts.puse
  • Bukāni - 2 . kg
  • Tomāti - 2 . kg
  • Sīpoli - 2. kg
  • Sarkanā paprika - 2 . kg
  • Etiķis - 4.ēd.k.