Ziemas salātiņi ....
Visu sagriež un liek katlā .... ūdeni nav jāpievieno, jo
viss vārās savā sulā, bet ja šķiet, ka vajag, tad pielej pusi
glāzei ūdens, procesa viducī pievieno garšvielas un sāli pēc
garšas. Kad visi dārzeņi ir izvārījušies mīksti, tad pielej eļļu un
vāra 15 min, tad etiķi un vēl 15 min. Neaizmirstiet, ka ļoti bieži
jāsamaisa, lai nepiedeg pie katla.
Gala rezultātā sanāk ap 13 - 15 burciņām.
Sastāvdaļas
- Sāls
- Lauru lapas - 10 - 15 .gab
- Menie pipari
- Selerijas sakne - 1 - 2 .gab
- Kāposts.puse
- Bukāni - 2 . kg
- Tomāti - 2 . kg
- Sīpoli - 2. kg
- Sarkanā paprika - 2 . kg
- Etiķis - 4.ēd.k.