Kabaču lečo. Gatavojam labumus ziemai!
Kabaču laiks ir klāt - liekam tos lietā!
Uz aptuveni 4 kg kabaču (2 palieli) vajag 4 paprikas, 1 glāzi cukura, 1 glāzi 9% etiķa, 1/2 glāze eļļa, 500 ml tomātu PASTA, 2 ķiploku galviņas, smalkie pipari un sāls pēc garšas. Ļoti vienkārši pagatavot. Sagriež kabačus kubiņos ( tos mīkstos vidus gan es ņemu ārā) un uz 4 h atstāj, lai nedaudz sasulojās, tad liek vārīties aptuveni 40 min (klāt neko nelej, jo no kabačiem izdalīsies ļoti daudz sula). Tad pievieno visu pārējo klāt un vāra vēl aptuveni 15 - 20 min. Liek burkās. Nekarsē. Ļoti dievīgi garšo!
Recepti iesūtīja: Liena Done
Sastāvdaļas
- Kabači
- Paprika
- Cukurs
- Etiķis
- Eļļa
- Tomātu pasta
- Ķiploki
- Pipari, sāls