Kabaču lečo. Gatavojam labumus ziemai!

Kabaču laiks ir klāt - liekam tos lietā!

Ja ir laba kabaču raža, noteitki pagatavo kabaču leco saviem ziemas krājumiem!

FOTO: Shutterstock.com

Ja ir laba kabaču raža, noteitki pagatavo kabaču leco saviem ziemas krājumiem!

Uz aptuveni 4 kg kabaču (2 palieli) vajag 4 paprikas, 1 glāzi cukura, 1 glāzi 9% etiķa, 1/2 glāze eļļa, 500 ml tomātu PASTA, 2 ķiploku galviņas, smalkie pipari un sāls pēc garšas. Ļoti vienkārši pagatavot. Sagriež kabačus kubiņos ( tos mīkstos vidus gan es ņemu ārā) un uz 4 h atstāj, lai nedaudz sasulojās, tad liek vārīties aptuveni 40 min (klāt neko nelej, jo no kabačiem izdalīsies ļoti daudz sula). Tad pievieno visu pārējo klāt un vāra vēl aptuveni 15 - 20 min. Liek burkās. Nekarsē. Ļoti dievīgi garšo!

Recepti iesūtīja: Liena Done
 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kabači
  • Paprika
  • Cukurs
  • Etiķis
  • Eļļa
  • Tomātu pasta
  • Ķiploki
  • Pipari, sāls