Bulgāru salāti

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Burkānus notīra un sagriež ripiņās, ieber katlā un uzlej ūdeni. Pasautē uz lēnas uguns gandrīz gatavus. Visus pārējos dārzeņus notīra un sagriež skaidiņās, saber katlā pie burkāniem, pieliek garšvielas un vāra apmēram 1 stundu, tad gatavus salej tīrās burkās un aizvāko. Nevajag pasterizēt.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Paprika - 1.kg
  • Tomāti - 1.kg
  • Sīpoli - 1/2.kg
  • Burkāni - 1/2.kg
  • Eļļa - 300.g
  • Tomātu pasta - 300-400.g
  • Sāls - 1.ēd.karote
  • Cukurs - 1.ēd.karote
  • Ūdens - 1.glāze