Rabarberu apelsīnu ievārījums

FOTO: Shutterstock.com

Raberberu kātus nomizo, sagriež sīkos gabaliņos. Apelsīnus nomizo sagriež mazos gabaliņos. Sastāvdaļas saber katlā un liek uz lēnas uguns vārīties. Kad sastāvdaļas jau savārījušās, pievieno cukuru. Vāra, kad parādās putas - nosmeļ trauciņā. Vāra, kamēr vairs neveidojas putas. Bērni ievārījuma putas ēd uz maizītes, ievārījumu ēdam ziemā ar pankūkām. :)

 

Recepti iesūtīja: Sindija Belasika, konkursa Ievārījumi, kompoti un konservi bērniem dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Raberberi - 1.kg
  • Apelsīns - 1.kg
  • Cukurs - 1,5.kg