Gurķi ar kaukāza plūmītēm - recepte

FOTO: Shutterstock.com

Trīs litru burkā ieliek ķiplokus, dilles, piparus, lauru lapas. Sāk pildīt gurķus un plūmītes. Plūmites aizstāj etiķi . Gurķiem ir maiga garša un plūmītes ari garšo labi.

Kad burka pilna, vāra marinādi: viens litrs ūdens, 2 ēdkarotes cukurs,1 ēdkarote sāls.

Nokarsē.

 

Recepti iesūtīja: Irēna Putāne 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Gurķi - 1 1/2.kg
  • Plūmītes - 1/2.kg
  • Cukurs, - 2.ēdk.
  • Lauru lapas - 3.lapiņas
  • Diles.sauja
  • Sāls - 1.ēdk.
  • Pipari - 6.gab
  • Ķiploki - 2.daiviņas