Kabaču marmelāde ar citronu. Izmēģini ko jaunu!
Kabaču laikā ierasts jautājums - kā tos saglabāt ziemai? Šeit viena neparasta recepte!
GATAVOšANA 3 DIENAS PA 20 minūtēm
1.DIENA
Paņem nomizoto kabaci un sagriež sikos kubiņos...
Tad apber ar cukuru, samaisa un ļauj tam izkust...
un tad vāra uz lēnas uguns ~20 min
(tā, lai kabacis butu caurspīdīgs)
2.DIENA
Sarīvē citrona miziņu un pievieno klāt...
Atkal vāra ~20 min.
3.DIENA
Notīra citronu no mizas un sagriež sīkos gabaliņos...
Atkal vāra ~20 min.
NU BEIDZOT IR GATAVS UN VAR PILDīT
BURCIŅĀS
No šīs receptes sanāk 2 puslitra burciņas.
LABU APETITI!
Recepti iesūtīja: Sintija Sauleviča, konkursa Ievārījumi, kompoti un konservi bērniem dalībniece
Sastāvdaļas
- Kabacis (nomizots) - 1. kg
- Cukurs - 1.kg
- Citrons - 1.gab