Tomātu salāti ar gaļu
Gaļu sagriežam nelielos gabaliņos, liekam katliņā sautēties. Tālāk sagriežam kabačus un burkānus. Tomātus noblanšējam, lai vieglāk būtu nomizot.
Kad gaļa jau sautējusies kādas 30 min., tai klāt pievienojam
burkānus un cūku taukus. Vēl pēc kādām 10 min. pievienojam kabačus.
Tomātus pievienojam pēdējos. Pagaršojam vai pietiek sāls un cukurs.
Visu sautējam, līdz gaļa ir pilnīgi gatava (ļoti mīksta). Karstu
lejam tīrās burciņās. Stingri noslēdzam vāciņu un gaidām ziemu, kad
varēsim ļoti ātri mazajam pagatavot ko ēdamu, jo gaļa jau ir gatava
- tikai jāuzsilda. Kā piedeva derēs - rīsi, makaroni, vai
kartupeļi.
Lai labi garšo : )
Sastāvdaļas
- Tomāti - 1.kg
- Kabači - 300.gr
- Burkāni - 250.gr
- Cūkgaļas kakla karbonade - 500.gr
- Sāls - 3.ēd. kar.
- Cukurs - 2.ēd. kar
- Ūdens - 2 - 3.glāzes