Marinēti kāpostu - burkānu salāti ziemai

FOTO: Shutterstock.com

Sastāvdaļas:
* 1kg galviņkāposts
* 0,5kg burkāni
* 3 lieli sīpoli
* 2 ķiplokdaviņas
* 60ml etikis
* 80ml eļļa
* 1 ēd.k sāls
* 2,5 ēd.k cukurs

Pagatavošana:
 

  • Kāpostu smalki sagriežam.
  • Burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.
  • Sīpolus sagriežam pusgredzenos.
  • Ķiplokus sagrieam plānās šķēlēs.
  • Visu liekam traukā, pievienojam eļļu, etiķi, sāli, cukuru ,1 glāzi ūdeni un kārtīgi izmaisam. Liekam vēsā vietā atsuloties uz vairākām stundām vai pat uz nakti.
  • Pēc tam šo visu karsējam un pildam sterilizētās burkās.


Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kāposts
  • Sīpoli
  • Burkāni
  • Ķiploki
  • Eļļa
  • Etiķis
  • Sāls
  • Cukurs