Gailenes ziemai
1. Notīrītas gailenes sagriež, sautē katliņā līdz šķidrums iztvaicēts.
2. Sēnēm pieliek sviestu, apcep, sāla. Sēnēm var pielikt dilles, pētersīļus, sīpolus.
3. Atdzesētas liek maisiņos vai trauciņos, uzglabā saldētavā. Izmanto zupām, mērcēm, picām, sviestmaizēm.
Ja vēlas sēnes uzglabāt burciņās, tās apcep eļļā vai cūku taukos. Sēnes liek burciņās, noslēdz ar vāku, glabā vēsumā.
Labu apetīti
Iesūtījusi Kristīne Apsīte, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Gailenes - 1.kg
- Sviests - 150.g
- Salsi,zaļumi