Ābolu–ķirbju ievārījums! Recepte

Šis ir lielisks variants gan gardām kūkām, gan lieliskām brokastu pankūkām un daudz kam citam! 

Skaistā kanēļa smarža radīs īpašāku sajūtu vilni!

FOTO: Shutterstock.com

Skaistā kanēļa smarža radīs īpašāku sajūtu vilni!

Sastāvdaļas:

  1. 1 kg ābolu
  2. 1 kg ķirbju
  3. 1 tējk. kanēļa
  4. 0,5 kg cukura
  5. nedaudz ūdens

 

Gatavošana

  1. Ābolus nomazgā un nomizo. Tos sagriež gabaliņos, ielej katlā nedaudz ūdeni un liek vārīties.
  2. Ķirbjus nomizo, tiem izņem sēklotni. Tos sagriež nelielos gabaliņos un liek katlā, nelielā ūdens daudzumā vārīties.
  3. Kad āboli un ķirbji ir pajukuši, tos sablenderē, sajauc abas masas kopā, pievieno cukuru.
  4. Ievārījumu uzvāra, beigās pievieno kanēli. To kārtīgi izmaisa.
  5. Ievārījumu karstu pilda burkās un aizskrūvē.
Reklāma
Reklāma

 

Recepte: Agita Gabrāne

Saistītie raksti