Vasaras garša burciņā
Ogas noskalo un pārlasa,
attīrot no kātiņiem. Ābolus nomizo un sasmalcina. Ogas, ābolus,
vaniļu un cukuru sajauc, uzvāra un ļauj savārīties līdz vēlamai
konsistencei. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un
uzglabā vēsā vietā.
* Jo vairāk cukura liksiet, jo biezāks būs ievārījums. “1+3” vietā
var ņemt Dansukker Ievārījumu cukuru, tad nepieciešams 0,5 – 1kg
Ievārījuma cukura.
Vēl receptes lasi www.dansukker.lv
Sastāvdaļas
- 330 – 660 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” *
- Melleņu - 350.gr
- Upeņu - 150.gr
- Ananāsu ābolīšu - 250.gr
- Zemeņu - 250.gr
- Puse vaniļas pāksts