Zemeņu un aveņu ievārījums

Foto no Dansukker arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Dansukker arhīva.

Zemenes noskalo, noņem kauslapiņas un sadala gabalos. Savāra kopā ar cukuru apmēram 5 minūtes. Pievieno Vaniļas cukuru. Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv
 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • 330 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 500 g dansukker ievārījuma cukura
  • Aveņu - 400.gr
  • Zemeņu - 600.gr
  • Dansukker vaniļas cukura - 2.tējkarotes