Paprikas ievārījums

FOTO: Shutterstock.com

Paprikas noskalo, izņem sēklotni un sadala gabalos. Tomātus noblanšē, nomizo un sadala. Sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs. Ķiplokus sakapā. Dziļā pannā vai kaltā uzkarsē eļļu un apcep dārzeņus, līdz tie ir mīksti, bet ne brūni. Pievieno pārējās sastāvdaļas un karsē 3-4 minūtes Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv

 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Čilli pulvera - 1.tējkarote
  • Maltas paprikas - 1.ēdamkarotes
  • Sinepju pulvera - 2-3.ēdamkarotes
  • Baltvīna etiķa - 200.ml
  • Svaiga malta ingvera saknes - 1.tējkarote
  • Eļļas - 2.ēdamkarotes
  • Ķiploka daiviņas - 2.gb
  • Šarlotes sīpolu - 300.gr
  • Tomātu - 500.gr
  • Sarkanās paprikas - 3.gb
  • Dzeltenās paprikas - 3.gb
  • Zaļās paprikas - 3.gb
  • Sāls - 1.tējkarote
  • 330 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 500 g dansukker ievārījumu cukura