Salāti ziemai
Ābolus nomazgā un sagriež daiviņās vai arī kubiņos. Tā pat dara
ar sīpoliem. Sagrieztos ābolus un sīpolus liek bļodā pievienojot
nomazgātas rozīnes, sāli, cukuru, graudu sinepes, smaržīgos piparus
un lauru lapu. Visu rūpīgi samaisa pielejot etiķi. Iegūto masu liek
burkās un pasterizē. Aizvāko un liek pagrabā. Pasniedz pie gaļas
ēdieniem.
Lai labi garšo :)
Sastāvdaļas
- Krustnagliņas - 4.gab.
- Lauru lapa - 1.lapiņa
- Sāls - 2.ēdam. karotes
- Rozīnes - 150.gr
- Cukurs - 125.gr
- Āboli - 2.gab.
- Sīpoli - 4.gab.
- Etiķis - 3/8.no litra
- Smaržīgie pipari - 2.gab.