Mājās kaltētas ķirbju sēkliņas
Ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem ārā sēkliņas.Noskalo nedaudz zem tekoša ūdens, bet var arī neskalot.Jāuzber piem.uz avīzēm un ļaut lai izžūst,dzīvoklī liku uz radiatoriem.Var nedaudz apkaisīt ar sāli vai citām garšvielām un gatavs :)
Ideāls graužamais pie TV, cita garša kā veikalā nopērkamajiem iepakojumiem un daudz lētāk.
Ķirbja masu var izmantot citiem ēdieniem,samarinēt,pankūkām utt. Ekonomija :)
Ķirbja sēklas skaitās ķirbja pati labākā daļa – magnēzijs, cinks, dzelzs un ļoti daudz minerālvielas.Efektīgs līdzeklis parazītu izdzīšanai,garšo gan lieliem, gan maziem!
Sastāvdaļas
- Ķirbis - 1.gb