Ķirbju biezzupa ar maizes kraukšķiem
Porciju skaits - 5, aptuvenās izmaksas ir 5 eur.
Nepieciešams:
Neliels ķirbis;
Viens burkāns;
Puse no puķkāposta;
Viens sīpols;
Trīs kartupeļi;
2 paciņas kausēta siera;
Baltmaize.
Gatavošana
Dārzeņus sagriez nelielos gabaliņos un liec katlā vārīties, kad tie
kļuvuši mīksti, nolej ūdeni un samīci vai sablenderē. Pievieno
divas paciņas kausētā siera un liec vēl nedaudz pakarsēties.
Spēcīgākai garšai vari pievienot savas mīļākās garšvielas. Sagriez
baltmaizi nelielos gabaliņos un 5minūtes karsē cepeškrāsnī 180
grādos. Grauzdiņus pievieno īsi pirms pasniegšanas.