Ķirbju biezeņa kekss
Ķirbju laikā iespēja izmēģināt visdažādākos veidus, kā apēst veselīgo ogu. Šis kekss ar atbilstošu rotājumu īpaši garšo arī bērniem.
Sastāvdaļas:
- Milti - 250 gr
- Cukurs - 150 gr
- Cepamais pulveris - 1,5 tējkarote
- Margarīns - 150 grami
- Ūdens - 150 ml
- Olas - 2 gabali
- Ķirbju biezenis - 1 litrs
Pagatavošana:
Miltus, cukuru un cepamo pulveri samaisa kopā. Vidū ielej izkausētu
margarīnu un ūdeni. Visu sajauc kopā un pievieno olas, kā arī
ķirbju biezeni. Atstāj 5 minūtes savilkties, tad liek cepties uz
180 grādiem apmēram 30 minūtes.