Sautēti skābēti kāposti ar gaļu

Pannā uzkarsē eļļu vai cūku taukus, liek skābētos kāpostus, cukuru un sāli. Uz lēnas uguns cepina, kamēr kāposti maina krāsu.

Štovējam kāpostus!

FOTO: Shutterstock.com

Štovējam kāpostus!

Pēc tam pārliek pīlē, starp kāpostiem kārtojot lielos gabalos sagrieztu žāvēto un svaigo gaļu, piparu graudiņus. Pannā, kurā cepti kāposti, ielej pāris glāžu ūdens un uzvāra. Uzlej kāpostiem, uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī. Ik pa laikam apmaisa, jo var piedegt, un papildina ūdeni.

Kad kāposti gandrīz gatavi, pievieno divus sagrieztus sīpolus, kas apcepti uz pannas kopā ar tējkaroti cukura, šķipsnu sāls un tējkaroti sojas mērces. Tad štovē, līdz kāposti pavisam mīksti.

 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Skābēti kāposti - 1.kg
  • Sīpoli - 70.g
  • Sāls, cukurs
  • Gaļa

Saistītie raksti